Ik wil een afsluiting plaatsen met houten tuinpanelen

Wat heb ik nodig?

Onze website www.hbgarden.be is zo opgesteld dat u in de categorie dennen tuinschermen een overzicht krijgt van de verschillende benodigdheden. Eerst en vooral vindt u er het tuinpaneel van 180 cm x 180 cm. Dit tuinpaneel van Belgische makelij en de hoogste impregnatie type 4 kunnen wij dankzij de hoeveelheid waarmee dit aangekocht wordt met een super korting van 20% aanbieden.

In het volgende artikel vindt u identiek hetzelfde tuinscherm in andere afmetingen terug. Ook kan u het tuinscherm met boog selecteren. En op aanvraag kunnen wij u heel eenvoudig tuinschermen op maat voorzien.

In de categorie dennen tuinschermen vindt u dan 3 palen:
  • Een tussenpaal in den deze werd langs beide zijden uitgefreesd. In de gleuf kan u eenvoudig uw paneel inschuiven.
  • Een eindpaal in den die langs 1 zijde werd uitgefreesd, zodat u mooi kan eindigen of beginnen met een vlakke kant.
  • Een hoekpaal in den waarmee u uw tuinschermen in hoek kan plaatsen.
U kan de palen eenvoudig in de grond betonneren, dankzij de Type 4 impregnatie zal het hout een lange levensduur hebben. Ook kan u de palen monteren aan de hand van de verschillende soorten voetstukken die u in onze categorie dennen tuinschermen kan vinden.

Voor uw tuinscherm afsluiting kan u de bijpassende tuinscherm poort vinden. Ook deze poort kunnen wij op maat voorzien. Kies de draairichting van de poort en voeg ze toe aan uw winkelmandje.
Copyright © 2003-2006 hbhorses. Powered by hbhorses
//