Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€19.16 €16.28
(-15% Korting)

Merken


BETAFENCE STONEWALL VIERKANTE PAAL


Prijs Incl. BTW: €85.65 €72.81
(-15% Korting)

Opties:

Lengte


In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
De Gabion Stonewall is een compleet systeem met een uniek, geïntegreerd paalconcept voor het opbouwen van gevulde wanden. De palen zijn na het vullen van de wand niet meer zichtbaar.

Voordelen
  • Stevigheid:
  • Uniek systeem
  • Eenvoudige en snelle plaatsing
  • Geluiddempend:
    De Gabion Stonewall, met een wandbreedte van 30 cm en gevuld met lavastenen, werd getest in een erkend labo volgens de ISO norm 10140-2 en 717-1. Daaruit bleek dat het Gabion Stonewall systeem het directe geluid vermindert met: Rw = 9dB (C; Ctr 0; -1).
    Ter vergelijking wordt een geluidsvermindering van 10dB door de mens gepercipieerd als een geluidsreductie van 50%.


Afmetingen
Voor de Gabion Stonewall werd een uniek paalconcept ontwikkeld met universele 'moustache' bevestigingen, waarbij de palen na het vullen van de wand niet meer zichtbaar zijn. De vierkante palen hebben een dwarsdoorsnede van 60 x 60 mm. De panelen worden aan de paal bevestigd via een universeel bevestigingsstuk. Het gatenpatroon in de bevestigingsstukken laat toe een wand op te bouwen met een breedte van 200 mm, 250 mm of 300 mm. We raden zes bevestigingstukken per paal aan. De vierkante palen hebben een dwarsdoorsnede van 60 x 60 mm. De palen bestaan in verschillende paallengtes van 2000mm tot 2400mm. U kan de gewenste lengte hieronder selecteren.

De vierkante palen zijn vuurverzinkt.

Selecteer de bijpassende afdekpanelen, panelen en bevestigingen in de categorie Stonewall en u kan starten met de eenvoudige plaatsing.Bekijk de montage handleiding hier.

Selecteer hieronder de gewenste afmeting.
Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd