Nederlands  Français  

Merken

Panelen

Een tuinafsluiting met draadpanelen zorgt naast extra stevigheid ook voor heel wat estetische mogelijkheden. U kan opteren voor:
  • het 3D draadpaneel, dit draadpaneel beschikt over wat we noemen een neus. Deze neus zorgt voor een extra versteviging tegen doorbuigen van het paneel. Deze panelen zijn ook perfect te blinderen aan de hand van kunststof of houten latjes. De 3D draadpanelen zijn het bekafor paneel, met een verticale openening van 5 x 10cm en het Nylofor 3D paneel met een verticale opening van 5 x 20 cm.
  • het 2D draadpaneel, deze panelen zorgen voor een strakke moderne look en bieden tal van mogelijkheden. Zo heeft u de decofor panelen, welke voor een stijlvolle afsluiting zorgen, zowel met een rechte als een gebogen bovenzijde. De Zenturo panelen, bieden u dan weer door de specifieke maasvorming tal van mogelijkheden in combinatie met de specifieke pixels. De Zenturo super panelen kan u zowel plaatsen als enkele 2D tuinafsluiting, alsook opvullen als steenkorf. En het Nylofor 2D paneel met een vericale opening van 5 x 20 cm is ook nog een optie, welke u kan combineren met Screeno Wave of Fensoband en zo een horizontale kunststof band in plaatsen om doorzichtigheid te beperken.
  • de spijlen omheining, dan opteert u voor de Creazen panelen en gaat voor een prachtige omheining met een hoge estetische waarde.
Al deze types draadpanelen voor uw tuin kan u ontdekken in onze categorie panelen

Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd