Nederlands  Français  

  • Nieuw in ons assortiment  [meer]

    NYLOFOR 2D PANEEL
    €48.34 €41.09
    (-15% Korting)

    Merken

    Privacyverklaring

    New Page 1


    HBGarden wil uw privacy en uw persoonlijke gegevens respecteren, daarom informeren wij u via dit privacybeleid dat we uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken in overeenstemming met de wettelijke bepalingen op dit gebied, d.w.z. de wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van persoonsgegevens alsook de Europese Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer van die gegevens.

    Hier geven wij u aan welke maatregelen zijn genomen om uw privacy te beschermen en welke rechten u als gebruiker van deze diensten heeft.

    Toekomstige aanpassingen van deze privacyverklaring kunnen niet worden uitgesloten, daarom nodigen wij u uit om deze privacyverklaring te lezen om op de hoogte te blijven van deze eventuele wijzigingen.

    Door onze site te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens door HBGarden op de manier hieronder beschreven.

    Wie verwerkt uw gegevens?

    HBGarden is verantwoordelijk voor de website www.HBGarden.be


    1. Persoonsgegevens die door HBGarden worden verzameld.

    HBGarden verwerkt alleen de gegevens die strikt noodzakelijk zijn om haar doeleinden te bereiken.

    1.1. Bij een bezoek aan zijn website, bewaart HBGarden de volgende gegevens, die als persoonsgegevens/identificatiegegevens kunnen worden beschouwd:

    • uw e-mailadres, uw bestelgegevens, uw adresgegevens, als u boodschappen/vragen plaatst op deze website of, in het algemeen, als u dat aan ons communiceert, alle informatie met betrekking tot de pagina's van andere sites die u heeft geraadpleegd om naar onze site te komen
    • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site heeft geraadpleegd;
    • informatie die u vrijwillig heeft verstrekt.


    1.2. Op deze site gebruikt HBGarden cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Een cookie wordt enkel gebruikt voor het beheer van de sessie terwijl u op de website bent.

    Cookies zorgen over het algemeen voor een betere interactie tussen de bezoeker en de website. Ze onthouden uw voorkeuren (bijvoorbeeld de gekozen taal om de site te bezoeken) om uw volgende bezoeken te vergemakkelijken.

    De houdbaarheid van cookies op uw computer is 1 jaar.

    Voor het gebruik van cookies is uw voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming vereist, hetzij door op de daarvoor bestemde knop in de cookiebanner te klikken, hetzij door onze website te blijven bezoeken. U kunt uw keuze altijd wijzigen door cookies te weigeren door uw browserinstellingen aan te passen.

    Deze site gebruikt de volgende cookies:
    • Strikt noodzakelijke cookies: dit zijn cookies waarmee bezoekers bepaalde functies van de website kunnen gebruiken. Als het gebruik van deze cookies wordt geweigerd, kunnen bepaalde onderdelen van de website niet goed functioneren. Deze cookies worden gebruikt om: formulieren in te vullen, tussen webpagina's te navigeren, uw identiteit te verifiëren, enz.

    • Functionele cookies: ze worden gebruikt om ons in staat te stellen uw keuzes en voorkeuren (taal, locatie, enz.) te onthouden om uw gebruikerservaring te verbeteren. Ze maken het ook mogelijk om statistieken op te stellen en het gebruik van de site en de populariteit van de pagina's te analyseren.

    • Commerciële cookies: door op deze website te surfen, kunnen uw socio-demografische gegevens en profielgegevens worden verzameld en anoniem worden opgeslagen in een commerciële cookie. Commerciële cookies bevatten geen persoonsgegevens. Ze worden door adverteerders geïnstalleerd wanneer hun advertentie wordt uitgezonden. Deze cookies verbeteren uw gebruikerservaring door te voorkomen dat u met dezelfde advertenties wordt geconfronteerd en stellen ons in staat om de effectiviteit van onze marketingacties te meten.

    • Cookies van derden: deze cookies worden via onze website geplaatst door sites van derden, bijvoorbeeld: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter. Deze cookies van derden maken het mogelijk om de werking van de site te verbeteren door het gebruik van Google Analytics.

    Het wordt aanbevolen dat de gebruiker cookies activeert op zijn computer of mobiel apparaat bij het raadplegen van deze website. Als cookies niet zijn geactiveerd, kunnen we een efficiënt gebruik van de website niet garanderen. De gebruiker kan cookies echter blokkeren of verwijderen door zijn browserinstellingen te beheren. Of cookies zijn ingeschakeld, hangt af van uw apparaat en internetbrowser.

    Cookiebeheer: Om cookies uit te schakelen of te beperken, gaat u naar het helpmenu van uw browser:

    Voor Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

    Voor Safari: https://support.apple.com/fr-ch/guide/safari/sfri11471/mac

    Voor Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fr&hlrm=en

    Voor Firefox: https://support.mozilla.org/fr/kb/enable-disable-cookies-preferences

    1.3. Als HBGarden uw gegevens overdraagt of ontvangt op zijn website, gebruikt HBGarden altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.


    2. Doeleinden van de verwerking van de persoonsgegevens door HBGarden.

    De persoonsgegevens die via deze website zijn verzameld - mits uw akkoord - zijn voornamelijk voor intern gebruik door HBGarden bestemd (die de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is en die de verwerking ervan kan opdragen aan verwerkers) en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt om
    -de bestelling correct te behandelen (klantenmanagement)
    -de inhoud van onze website te verbeteren
    -Het versturen van promotionele aanbiedingen (direct marketing) als u hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Het staat u vrij om uw toestemming te allen tijde in te trekken.
    HBGarden verzamelt ook bepaalde gegevens voor statistische doeleinden. Deze gegevens (IP-adres, geografisch gebied van raadpleging, bekeken pagina's, enz.) stellen ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door onze site te bezoeken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen van deze gegevens voor statistische doeleinden.
    -om u op de hoogte te stellen van updates van onze site alsmede voor statistische doeleinden evenals commerciële doeleinden en voor de mededeling van informatie over onze producten.
    Uw persoonlijke gegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan derden gegeven, verkocht of afgestaan. We delen uw adresgegevens wel met:
    - My Parcel (transportbedrijf) om bestellingen via onze webshop aan huis te kunnen leveren.
    - Indien u een online betaling uitvoert, zal u doorverwezen worden naar de website van onze betaalproviders Multisafepay of PayPal. U dient zich zelf aan te melden op de site van deze betaalproviders.
    Indien HBGarden de persoonsgegevens voor nieuwe doeleinden wenst te gebruiken, verbindt HBGarden zich ertoe u te contacteren alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.
    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).
    Wanneer er zich een datalek zou voordoen, wordt u hiervan verwittigd.

    3. Recht van toegang, verzet, inzage, wissing, beperking, bezwaar, verbetering en overdraagbaarheid van persoonsgegevens.

    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking. De klant kan de instellingen en gegevens van zijn klantenaccount zelf ook online aanpassen.

    Indien u gebruik wilt maken van deze rechten kan u contact opnemen met HBGarden:


    4. Over communicatie via e-mail en post.

    Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van HBGarden of als u liever de gevraagde informatie per post wilt ontvangen, gelieve ons te contacteren en ons uw postadres mee te delen. U kan ons contacteren:


    5. Hoe ons bedrijf contacteren in verband met dit privacy-beleid ?

    Als u wenst te reageren op één van de hiervoor beschreven praktijken, kan u ons contacteren:


    Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons 'privacy-beleid', neem dan contact op met ons bedrijf op hetzelfde adres.
    Mocht u een klacht hebben over het privacybeleid kunt u steeds contact opnemen met de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel).


     

     



    Content

    Ontdek onze websites


    HBGarden.be
    Alles voor de tuin


    HBFarm.be
    Alles voor dier, stal, weide


    HBHorses.be
    Alles voor ruiter en paard


    HBLogo.be
    Alles geborduurd