Nederlands  Français  

Merken


NYLOFOR 3D PANEELPrijs Incl. BTW: €34.84 €29.62
(-15% Korting)

Opties:In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Momenteel zijn niet alle maat en kleuren combinaties nog beschikbaar. U kan ons contacteren om de beschikbaarheid te checken, ofwel brengen wij u onmiddellijk na bestelling op de hoogte.

Het Nylofor 3D systeem is dé referentie in de markt. Dit professioneel afrasteringssysteem biedt een optimale en toch stijlvolle bescherming.

Voordelen

  • Grote stevigheid: De panelen zijn zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen en staan borg voor een maximale stevigheid.
  • Totaalsysteem: Het systeem omvat panelen in diverse hoogtes, te plaatsen met vier types palen met specifiek bevestigingssysteem en een breed assortiment van draai-en schuifpoorten.
  • Zeer lange levensduur: De Betafence bedekkingstechnologie is trendsettend en waarborgt een extra lange levensduur. Na de verzinking wordt een specifieke adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyesterlaag.
  • Snelle plaatsing: Alle componenten zijn precies op elkaar afgestemd en ontwikkeld voor een professionele plaatsing: efficiënt en snel.
Techische informatie

De panelen zijn 2500mm breed en beschikbaar in hoogtes van 1030mm tot 2030mm. De panelen zijn voorzien van prikkels van 30mm aan één zijde, naar boven of naar onder te plaatsen.
De maasgrootte is 200 x 50mm, de versterkingen 100 x 50mm. De extra zware draden met een diameter van 5mm waarborgen een grote stevigheid.

De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Een adhesielaag wordt aangebracht en garandeert een perfecte hechting met de polyesterlaag (min. 100microns).

Beschikbare kleuren: Groen, Zwart en Antraciet.Selecteer hieronder de gewenste afmeting en kleur.
16/01/2022
Anke V.
5 met 5 Sterren
Zeer tevreden van service van HB Garden, zeker een aanrader. Ook tevreden van de Nylofor 3D panelen die wij opgevuld hebben met de Nevada super lamellen, welke het zicht in grote mate belemmerd.
19/03/2020
Chris F.
5 met 5 Sterren
Zeer vlotte communicatie hetgeen snel resulteerde in de bestelling. De levering was op tijd uitgevoerd samen met nog enkele tips ivm het plaatsen van de omheining. De omheining zelf is zeer degelijk en functioneel uitgevoerd en beantwoord volledig aan onze verwachtingen. Top.

 Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd