Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€1,179.38 €1,144.00
(-3% Korting)

Merken

Ik wil een afsluiting plaatsen met houten tuinpanelen

Wat heb ik nodig?

Onze website www.hbgarden.be is zo opgesteld dat u in de categorie dennen tuinschermen een overzicht krijgt van de verschillende benodigdheden. Eerst en vooral vindt u er het tuinpaneel van 180 cm x 180 cm. Dit tuinpaneel van Belgische makelij en de hoogste impregnatie type 4 kunnen wij dankzij de hoeveelheid waarmee dit aangekocht wordt met een super korting van 20% aanbieden.

In het volgende artikel vindt u identiek hetzelfde tuinscherm in andere afmetingen terug. Ook kan u het tuinscherm met boog selecteren. En op aanvraag kunnen wij u heel eenvoudig tuinschermen op maat voorzien.

In de categorie dennen tuinschermen vindt u dan 3 palen:
  • Een tussenpaal in den deze werd langs beide zijden uitgefreesd. In de gleuf kan u eenvoudig uw paneel inschuiven.
  • Een eindpaal in den die langs 1 zijde werd uitgefreesd, zodat u mooi kan eindigen of beginnen met een vlakke kant.
  • Een hoekpaal in den waarmee u uw tuinschermen in hoek kan plaatsen.
U kan de palen eenvoudig in de grond betonneren, dankzij de Type 4 impregnatie zal het hout een lange levensduur hebben. Ook kan u de palen monteren aan de hand van de verschillende soorten voetstukken die u in onze categorie dennen tuinschermen kan vinden.

Voor uw tuinscherm afsluiting kan u de bijpassende tuinscherm poort vinden. Ook deze poort kunnen wij op maat voorzien. Kies de draairichting van de poort en voeg ze toe aan uw winkelmandje.

Als alternatief voor de houten gleufpalen kan u ook opteren voor de aluminium gleufpalen. Ook deze aluminium gleufpalen kunnen geplaatst worden aan de hand van voetstukken en er is een handig u profiel in aluminium voorzien om makkelijk tegen een muur of poortpaal te kunnen vertrekken zonder een extra aluminium gleufpaal te plaatsen. Een U profiel kan u ook gebruiken om het tuinscherm strak af te werken aan de bovenzijde.


Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd