Nederlands  Français  

Merken


HORIZEN COMPOSIET PANEELPLATEN SET - XL


Prijs Incl. BTW: €249.00

Opties:


In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
SET VOOR EEN PANEEL VAN 180 X 180 CM

Alu top- en onderprofiel is inbegrepen. De paneelplaat bestaat uit 6 panelen van 1780x300mm.

Het HoriZen® systeem is een privacy omheining, die u kan personaliseren naar eigen smaak en behoefte. Kies uit verschillende materialen, met verschillende designs en kies uit verschillende hedendaagse kleuren.

Troeven
- Modern en decoratief
- Personaliseerbaar
- 10 jaar garantie
- Zonder onderhoud

Design & Decoratief
De verschillende materialen van het Horizen privacy systeem, bieden u de mogelijkheid het door u gekozen design te installeren. Van een natuurlijke look met zachte tinten tot een strak design met moderne kleuren.
Creatieve toepassingen
Creativiteit is troef bij het HoriZen systeem! Combineer verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen met de decoratieve elementen en verlichting, en bouw de privacy wand naar uw smaak!
Kwaliteit
Alle materialen en onderdelen van het HoriZen concept zijn nauwkeurig geselecteerd en uitvoerig getest. U geniet dan ook van een degressieve garantie van 10 jaar op de functionaliteit van uw privacyscherm!
Breed assortiment
De houtcomposiet en aluminium paneelplaten en de panelen uit veiligheidsglas en laminaat zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, kleuren en eindeloos te combineren!
Eenvoudige installatie
Het HoriZen systeem is eenvoudig te combineren en te installeren met de verschillende paalsystemen. Het maken van hoeken is een koud kunstje. Palen plaatst u zowel in beton of op een vaste ondergrond zoals een terras of een muurtje. Uitvoerige installatiehandleidingen en –video’s zijn beschikbaar.


Composiet : natuurlijke look en onderhoudsvriendelijk WPC (Wood Polymeer Composiet) is een mengeling van houtvezels en polymeer. Het biedt de natuurlijke look van hout en combineert deze met de voordelen van kunststof. Het is zeer weerbestendig, behoeft weinig tot geen onderhoud, en zal niet rotten of versplinteren.

Eenvoudige installatie Het HoriZen Composiet gamma bestaat uit tand/groef paneelplaten, die eenvoudig op maat kunnen worden gezaagd en op elkaar worden geplaatst tot de gewenste hoogte.

Uitgebreid assortiment
De paneelplaten zijn beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen (Classic, XL & Platinum), in 2 verschillende breedtes én in verschillende kleuren.

Personalisatie
Afzonderlijke decoratieve panelen uit roestvrij staal, polycarbonaat of veiligheidsglas of de LED lichtstrip kunnen tussen de composiet paneelplaten worden geplaatst. Combineren kan natuurlijk ook met de HoriZen Aluminium paneelplaten, of de Glas of Laminaat panelen.

De Horizen composiet paneelplaten set "XL" is beschikbaar in de kleuren:


U kan hier de online montagefilm bekijken.

Selecteer het gewenste aantal panelen en kleur.

Het Horizen gamma heeft een levertermijn van 2 tot 3 maand.
Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd