Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€0.74 €0.66
(-10% Korting)

Merken

Welke afsluitingen kan ik voor mijn tuin gebruiken?Onze website www.hbgarden.be is zo opgesteld dat u in de categorie afsluitingen een overzicht krijgt van de verschillende mogelijkheden om uw tuin te voorzien van een afsluiting.
  • Eerst en vooral vindt u in de subcategorie Betafence afsluitingen , tal van verschillende types metalen tuindraden, panelen en ook tuinpoorten om uw tuin van een afsluiting te voorzien. De meeste artikelen in deze categorie zijn van het kwatliteitsmerk Betafence, aangevuld met enkele meer specifieke artikelen die u ook nodig heeft voor een makkelijke plaatsing van uw afsluitingen. Deze metalen tuinafsluitingen kenmerken zich door een lange levensduur en tal van estetische mogelijkheden. De meeste zijn beschikbaar zowel in kleur groen als antraciet, sommige typse ook in kleur zwart.
  • In de sub-categorie engelse poorten vindt u prachtige houten poorten terug die in België werden vervaardigd uit geïmpregneerde den, eik of tropisch hardhout. Deze poorten hebben een heel natuurlijke look en zijn dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar dit soort tuinafsluiting. Daar de productie van deze poorten 100% Belgisch is, kunnen wij deze houten poorten ook voorzien in elke afmeting die u wenst op maat.
  • In de sub-categorie hekwerk verzamelden wij de meer lage tuin afsluitingen die meer specifiek gebruikt worden om bijvoorbeeld een zwembad of vijver van een veilige afsluiting te voorzien. Er is een metalen hekwerk optie van Betafence, alsook 2 meer natuurlijke hekwerk opties in geïmpregneerd hout of kastanje hout. Voor de verschilende types hekwerk kan u ook hier de bijhorende poortjes vinden.
  • Sierpoorten kan u ook terugvinden in de categorie afsluitingen. Wij stellen u hier een aantal types voor in tal van verschillende ral kleuren en met 1 of 2 vleugels in verschillende hoogtes. Deze poorten worden steeds op maat voor u gemaakt. U kan ook steeds een voorstel voor Sierpoorten in andere afmetingen vragen, alsook voor specifieke types.
  • In onze sub-categorie tuinschermen kan u dan weer terecht voor afsluitingen waarbij het belangrijk is om uw privacy te beschermen. Voor een zicht belemmerende tuinafsluiting kan u hier terecht. De tuinschermen hebben wij zowel in hout als in composiet beschikbaar. Hiernaast kan u ook tal van andere opties zoals kunsthaag, lamellen, ericamatten en meer vinden om uw privacy in uw tuin te garanderen.


Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd