Nederlands  Français  

Merken

Wie zijn wij?

Bij een mooi huis hoort natuurlijk een mooie tuin. En een mooie tuin kun je afsluiten met een hekwerk of met andere soorten afsluitingen. Wat je ook kiest, je wilt dat het duurzaam is en lang mee gaat. Daarnaast moet de prijs natuurlijk altijd laag blijven.

HBGarden is precies de leverancier die deze dingen aanbiedt. In onze webwinkel vind je een uitgebreid assortiment tuinprodukten waaronder afsluitingen in verschillende materialen. Maak jouw tuin compleet met behulp van de prachtige oplossingen die HBGarden te bieden heeft.

De webshop is gemakkelijk in gebruik en je bestelt er in no time. Veilig en online kun je betalen met de bekende en vertrouwde betaalmethoden en daarnaast is er sprake van een altijd bereikbare klantenservice. Wij willen je graag van dienst zijn. De levering van de volumineuze afsluiting artikelen gebeurt door ons zelf, hierdoor geniet u van een heel persoonlijke aanpak en wordt uw afsluiting of ander tuin artikel in de beste omstandigheden bij u afgeleverd.

Wij richten ons op het aanbieden van onze produkten tegen lage prijzen. Hier betaal je niet het meeste maar word je goed geholpen, ook met een laag budget. Je kunt altijd even overleggen over de mogelijkheden.

Heb jij nog andere vragen op het gebied van hekwerken of afsluitingen? Of heb je suggesties waar wij iets mee zouden kunnen? Neem dan direct contact op met onze medewerkers. We zitten voor je klaar en willen graag samen met jou een passende aanbieding uitzoeken. Hierbij garanderen wij de uiterste zorgvuldigheid en vooral professionaliteit. Bij HBgarden word je wel goed geholpen en vind je die hekwerken die jij nodig hebt.

HBGarden wenst u veel surfplezier op onze website!Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd