Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€55.06 €49.55
(-10% Korting)

Merken


Screeno Line Composiet Lamellen - 2M50Prijs Incl. BTW: €125.57 €106.74
(-15% Korting)

Opties:In winkelwagen:


 • Omschrijving
 • Documentatie
 • Recensies
Set composiet latten voor 3D omheiningspanelen.
Screeno Line Composiet is het privacysysteem ontwikkeld door Betafence om privacy te creëren in combinatie met Betafence 3D gelaste omheiningspanelen , zoals de Nylofor 3D+ panelen en de Bekafor panelen die wij aanbieden.

Troeven
- Milieuvriendelijk systeem
- UV-bestendig
- Snel en eenvoudig te installeren
- Hoogwaardige look & afwerking

Beschikbaar in 3 kleuren, de Screeno Line Composiet set bevat :
 • 48 latten met een breedte van 44 mm
 • 2 latten met een breedte van 31 mm voor de uiteinden van het omheiningspaneel
 • Aluminium neusprofiel, voorzien van een rubberen strook, om de verticale latten op hun plaats te houden en verschuiven te voorkomen
 • Aluminium onderprofiel, om de verticale composiet latten te fixeren
 • Aluminium topprofiel, voor een strakke, esthetische afwerking
Met 1 kit kunt u een 3D paneel vullen met maaswijdte 50 mm (gemeten op de hartafstand van de draad) over een breedte van 2,50 meter. Om een ??paneel van 2 of 3 meter breed te voorzien, past u de hoeveelheden aan door de resterende lamellen te gebruiken voor het volgende paneel - in het geval van een paneel van 2 meter - of door aan te vullen met een nieuwe kit voor panelen van 3 meter. Het top en onderprofiel, evenals de trapeziumvormige neusprofielen, kunnen eenvoudig worden bijgesneden, zodat u uw panelen eindeloos kunt vullen.

De composiet latten zijn speciaal ontwikkeld om een product van hoge kwaliteit met een hoge UV-bestendigheid te garanderen. Alle aluminium onderdelen van de sets zijn gepoedercoat, waardoor u kan genieten van de Betafence garantie van 10 jaar.

Screeno Line Composiet is verkrijgbaar in 3 kleuren. Elk heeft zijn eigen complementair aluminium profiel
 • Composiet latten worden geleverd in de kleur Grijs & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 7039 Kwartsgrijs.
 • Composiet latten worden geleverd in Antraciet kleur & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 7016 Antraciet grijs
 • Composiet latten worden geleverd in de kleur Zand & gestructureerde aluminium profielen worden geleverd in RAL 1001 Beige
Montage
De trapeziumprofielen passen op elk Betafence 3D-paneel dankzij hun specifieke vorm. Het aluminium deel van het profiel schuift in de neus van het paneel, de rubberen zijde garandeert een vlotte installatie en vermijdt beschadiging van de verticale latten.
Aan de onderkant houdt een stevig aluminium profiel de verticale latten op hun plaats zonder dat er extra bevestigingen nodig zijn.
Aan de bovenkant wordt de installatie afgewerkt met een mooi afgewerkt aluminium profiel.

Bekijkt u ook even de installatie handleiding : via deze link.

Afmetingen
Dit artikel bevat lamellen voor een Nylofor 3D paneel van 2500 mm breed en is beschikbaar in meerdere hoogtes van 1030 tot 2030 mm. U kan de verschillende afmetingen selecteren.

GARANTIE
Betafence garandeert de stabiliteit van de composiet latten bij temperaturen van -20"C tot + 50°C. voor een periode van 10 jaar. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door het product of tijdens de installatie of schade veroorzaakt door het gebruik van het product in situaties waarvoor het niet bedoeld is.
De garantie dekt de kosteloze vervanging van de defecte latten en sluit de dekking uit van alle directe of indirecte schade of gevolgschade.
De garantie dekt geen directe of indirecte schade veroorzaakt door wind.
Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd