BETAFENCE PANEEL ZENTURO

Prijs incl. BTW (vanaf): €36.20
€28.97
korting: 20%

Zenturo is een complete afrasteringsoplossing met een hoog design gehalte.
Dit concept laat bovendien toe een grote variŽteit van vullingen te gebruiken indien gebruikt als gevulde wand.
Het Zenturo tuinpaneel is een universele "all-in-one" oplossing met ongelimiteerde mogelijkheden voor de omheining of decoratie van uw tuin. Met Zenturo wordt u de co-designer van uw afsluiting.

Voordelen
 • Multitoepasbaar:
  Zenturo is multitoepasbaar en kan gebruikt worden als alleenstaand paneel, als pixel afrastering, als afrastering voor het creŽren van privacy, als raster voor klimplanten. In combinatie met specifieke toebehoren, speciaal voor dit systeem ontwikkeld, ontwerpt u dus een volstrekt unieke en persoonlijke Zenturo.
 • Innovatief design:
  Het strakke paneel, ontwikkeld voor en toepasbaar in de residentiŽle omgeving, combineert diverse maasgroottes en horizontale alternerende draden en geven het paneel extra stevigheid. De standaardkleur, antraciet grijs, is stijlvol en sluit perfect aan bij de hedendaagse en moderne bouwstijlen. De talloze mogelijkheden om het paneel te personaliseren maken het paneel ook heel attractief.
 • Eenvoudige installatie:
  De Zenturo panelen kunnen gecombineerd worden met de residentiŽle paalsystemen: Bekaclippalen (te monteren met beugels).
 • Kwaliteit:
  Dit systeeem biedt een gewaarborgde kwaliteit en levensduur.


Afmetingen
De Bekafor Zenturo panelen zijn 2005 mm breed en beschikbaar in meerdere hoogtes van 650 tot 2000 mm. U kan de verschillende afmetingen hieronder selecteren.
De maasgrootte is 100 X 100 mm / 100 x 50 mm. / 50 x 50 mm.
Draaddiameter : horizontaal : 5 mm ; verticaal: 4,15 mm

De panelen zijn gefabriceerd uit verzinkt draad, een adhesielaag wordt voorzien voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min.100 microns).

Bekafor palen in combinatie met de passende beugels zijn ideaal voor de plaatsing van Bekafor Zenturo panelen.

Beschikbare kleur: Antraciet grijs.

Het Zenturo paneel kan worden gepersonaliseerd met verschillende unieke en eigentijdse invullingen: Pixels, Flexo Strips of Perfo Strips.

Bekijk de montage handleiding hier.

Selecteer hieronder de gewenste afmeting.

Voeg toe:

Maak uw keuze:

Copyright © 2003-2006 hbhorses. Powered by hbhorses
//