Nederlands  Français  

Merken


VOLUME PROMO: VANAF 50 X NYLOFOR 3D+ PANEEL



Prijs Incl. BTW: €32.13  €25.70
(-20% Korting)

Opties:



In winkelwagen:
Min:  50
*Mixed artikel UIT

  • Omschrijving
  • Hierbij aanbevolen
  • Documentatie
  • Recensies
Volume korting

Het Nylofor 3D systeem is dé referentie in de markt. Dit professioneel afrasteringssysteem biedt een optimale en toch stijlvolle bescherming.

De nieuwe Nylofor 3D+ onderscheidt zich op de markt door de nieuwe coating, biedt u een verhoogde garantie, onder standaardvoorwaarden, zonder extra kosten en met de superieure kwaliteit van Betafence.

Door te kiezen voor een afrasteringssysteem met de nieuwe Betafence-coating kan Nylofor 3D+ met een gerust hart worden geïnstalleerd in de buurt (tussen 1 en 3km) van de zee en in corrosieve omgevingen.
Plaats de panelen in combinatie met de bekafix palen, welke aan dezelfde garantie voorwaarden voldoen.


Voordelen

  • Grote stevigheid: De panelen zijn zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen en staan borg voor een maximale stevigheid.
  • Totaalsysteem: Het systeem omvat panelen in diverse hoogtes, te plaatsen met vier types palen met specifiek bevestigingssysteem en een breed assortiment van draai-en schuifpoorten.
  • Zeer lange levensduur: De Betafence bedekkingstechnologie is trendsettend en waarborgt een extra lange levensduur. Na de verzinking wordt een specifieke adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyesterlaag.
  • Snelle plaatsing: Alle componenten zijn precies op elkaar afgestemd en ontwikkeld voor een professionele plaatsing: efficiënt en snel.
Techische informatie

De panelen zijn 2500mm breed en beschikbaar in hoogtes van 1030mm tot 2030mm. De panelen zijn voorzien van prikkels van 30mm aan één zijde, naar boven of naar onder te plaatsen.
De maasgrootte is 200 x 50mm, de versterkingen 100 x 50mm. De extra zware draden met een diameter van 5mm waarborgen een grote stevigheid.

De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Een adhesielaag wordt aangebracht en garandeert een perfecte hechting met de polyesterlaag (min. 100microns).

Beschikbare kleuren: Groen, Zwart en Antraciet.



Selecteer hieronder de gewenste afmeting en kleur.
Foto Artikel Prijs Incl. BTW

VIERKANTE PALEN 60X60 MET INSERTS

Vierkante palen 60x60mm voor gebruik met de nylofor 2D panelen. Met afsluitdop. De palen hebben 1,5mm als wanddikte. De palen zijn voorzien van van...
€18.28 €15.54
(-15% Korting)

BEVESTIGINGSKLEM NYLOFOR 3D

Bevestigingsklemmen om Nylofor 3D te bevestigen op vierkante palen 60x60mm. Veiligheidsbout afzonderlijk te bestellen Vindt hier hoeveel...
€40.18

NYLOFOR COLLFORT HOUTEN LAMELLEN - 2M50

Set houten latten voor Nylofor 3D panelen uit wit Noors dennenhout voor afsluitingen. Vullatten in behandelde Noorse Den (naturel kleur), compatibel...
€108.06 €91.85
(-15% Korting)

NYLOFOR NEVADA SUPER LAMELLEN - 2M50

Deze extra stevige Nevada Super lamellen passen perfect in de Nylofor 3D afsluiting door hun uitgekiend design. Deze kit bevat een neusprofiel van...
€74.43 €61.78
(-17% Korting)

NYLOFOR 3D+ PANEEL

Het Nylofor 3D systeem is dé referentie in de markt. Dit professioneel afrasteringssysteem biedt een optimale en toch stijlvolle bescherming. De...
€33.11 €26.82
(-19% Korting)

Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.



Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd