Nederlands  Français  

 • Zomer periode

  ZOMER PERIODE ESTIVALE

  Nieuw in ons assortiment  [meer]

  ZENTURO FLEXO STRIPS
  €124.47 €105.80
  (-15% Korting)

  Merken


  VOLUME PROMO: VANAF 50 X NYLOFOR 3D PANEEL  Prijs Incl. BTW: €37.46  €29.97
  (-20% Korting)

  Opties:  In winkelwagen:
  Min:  50
  *Mixed artikel UIT

  • Omschrijving
  • Recensies
  Volume korting

  Het Nylofor 3D systeem is dé referentie in de markt. Dit professioneel afrasteringssysteem biedt een optimale en toch stijlvolle bescherming.

  Voordelen

  • Grote stevigheid: De panelen zijn zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen en staan borg voor een maximale stevigheid.
  • Totaalsysteem: Het systeem omvat panelen in diverse hoogtes, te plaatsen met vier types palen met specifiek bevestigingssysteem en een breed assortiment van draai-en schuifpoorten.
  • Zeer lange levensduur: De Betafence bedekkingstechnologie is trendsettend en waarborgt een extra lange levensduur. Na de verzinking wordt een specifieke adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyesterlaag.
  • Snelle plaatsing: Alle componenten zijn precies op elkaar afgestemd en ontwikkeld voor een professionele plaatsing: efficiënt en snel.
  Techische informatie

  De panelen zijn 2500mm breed en beschikbaar in hoogtes van 1030mm tot 2030mm. De panelen zijn voorzien van prikkels van 30mm aan één zijde, naar boven of naar onder te plaatsen.
  De maasgrootte is 200 x 50mm, de versterkingen 100 x 50mm. De extra zware draden met een diameter van 5mm waarborgen een grote stevigheid.

  De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Een adhesielaag wordt aangebracht en garandeert een perfecte hechting met de polyesterlaag (min. 100microns).

  Beschikbare kleuren: Groen, Zwart en Antraciet.  Selecteer hieronder de gewenste afmeting en kleur.
  Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.  Content

  Ontdek onze websites


  HBGarden.be
  Alles voor de tuin


  HBFarm.be
  Alles voor dier, stal, weide


  HBHorses.be
  Alles voor ruiter en paard


  HBLogo.be
  Alles geborduurd