Nederlands  Français  

Nieuw in ons assortiment  [meer]

€1,622.66 €1,460.39
(-10% Korting)

Merken


Rolcontainter verbergen met gevulde draadpanelen


Prijs Incl. BTW: €1,217.48

Opties:
In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Als voorbeeld van wat u nodig heeft om een rolcontainter te verbergen met gevulde draadpanelen. gaan we hier uit van de volgende afmetingen in U-vorm, dus 1 zijde is niet afgesloten, daar we er vanuit gaan dat dit tegen de wand van uw gebouw staat:
  • een lengte van ongeveer 3.8m, zodat u ruim plaats heeft om 2 bakken naast elkaar te plaatsen.
  • een breedte van ongeveer 1.2m, met op de korte kant een poort .
  • als hoogte werken we hier met Nylofor+ draadpanelen van 1m53
Als eerste voorzien we hier een Egidia Nylofor 3D poort met een opening tussen de palen van 1235mm. Afhankelijk van de zijde kan u opteren voor een linke of rechtse draairechting. Wij stellen voor om de poort te laten opendraaien naar buiten en de scharnieren te plaatsen aan de kant van het bestaande gebouw, zodat in en uitrijden van de rolcontainer het makkelijkste kan gebeuren. U kan de draairichting hiernaast selecteren. Meer informatie over de draairichting kan u binnen het artikel van de Egida Nylofor 3D poort vinden.


We voorzien dan 2 Nylofor 3D+ panelen, waarbij u het 2de paneel op maat snijdt om de andere korte zijde af te sluiten en het resterende deel gebruikt om de lengte van ongeveer 4m te voldoen. We voorzien hier alvast de nodige 3D beugels en bevestigingsschroeven.


Wat betreft de palen heeft u 2 opties. U kan deze in de grond betonneren, ofwel plaatsen aan de hand van stevige voetplaten op een bestaande betonnen ondergrond. Indien u ze inbetonneert, voorzien we:


Plaatst u ze aan de hand van voetstukken, dan voorzien we:


Er rest ons nu nog enkel het voorzien van de latjes, welk u in de afsluiting kan schuiven. U kan hier opteren voor de houten Collfort latjes, welk u met schroefjes kan vastzetten in het meegeleverde neusprofiel:


Ofwel voor de Kunststof Nylofor Nevada Super lamellen: welk hier in kleur zwart worden voorgesteld, andere kleuren zijn ook mogelijk.


Ofwel opteert u voor de screeno line composiet lamellen: welk hier in kleur kwartsgrijs - ral7039 worden voorgesteld, andere kleuren zijn ook mogelijk.


.
Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd