Nederlands  Français  

Merken


Rolcontainter verbergen met houten tuinschermen


Prijs Incl. BTW: €789.09

Opties:In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Een rolcontainter verbergen kan onderandere aan de hand van houten tuinschermen. In dit voorbeeld gaan we uit van de volgende afmetingen in U-vorm, dus 1 zijde is niet afgesloten, daar we er vanuit gaan dat dit tegen de wand van uw gebouw staat:
  • een lengte van ongeveer 3.6m, zodat u ruim plaats heeft om 2 bakken naast elkaar te plaatsen.
  • een breedte van ongeveer 1.25m, met op de korte kant een poort .
  • als hoogte werken we hier met houten tuinschermen met een hoogte van 1m50
Als eerste voorzien we hier een houten poort, welke op maat wordt gemaakt, dit met een opening tussen de palen van ongeveer 1200mm. Afhankelijk van de zijde kan u opteren voor een linke of rechtse draairichting. Wij stellen voor om de poort te laten opendraaien naar buiten en de scharnieren te plaatsen aan de kant van het bestaande gebouw, zodat in en uitrijden van de rolcontainer het makkelijkste kan gebeuren. U kan de draairichting hiernaast selecteren. Meer informatie over de draairichting kan u binnen het artikel van de Poort voor tuinscherm 15 x 120.


We voorzien dan 3 tuinschermen met een breedte van 180cm en een hoogte van 150cm, waarbij u het 3de paneel op maat snijdt om de andere korte zijde af te sluiten. Dit kan vrij eenvoudig en mooi gedaan worden daar het tuinsherm eenvoudig aan 1 zijde de verticale plank kan worden losgeschoeft en dan na afzagen opnieuw worden opgeschroeft .


We voorzien de nodige gleufpalen, namelijk 2 eindpalen, een hoekpaal en een tussenpaal, waar u makkelijk de panelen kan tussen plaatsen. Ook voorzien we een stevige poortpaal.


Wat betreft de plaatsing van de palen heeft u 2 opties. U kan deze in de grond betonneren, ofwel plaatsen aan de hand van stevige voetplaten op een bestaande betonnen ondergrond. Indien u ze wenst te plaatsen aan de hand van voetplaten, zal u ze nog verder inkorten, en voorzien we:


Schrijf als eerste een recensie.  Schrijf een recensie.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd